Edge'den Chrome ve Firefox freni!

VentureBeat tarafından Cuma günü bildirilen bir habere göre Bing üzerinden Mozilla Firefox veya Google Chrome içeren bir arama yapıldığında "Microsoft'un Windows 10 için Microsoft Edge tarayıcısını önerdiği" bir bilgilendirme mesajı görüntüleniyor. Arama sonuçlarının üst kısmında siyah şerit şeklinde görünen kutucuk kullanıcıları Edge tarayıcısına yönlendirmeyi hedefliyor.
Daha fazla bilgi edinmek için bağlantıya tıklandığında ise kullanıcılar Cortana Entegrasyonu, Okuma Görünümü ve bir dizi yeni özelliğe sahip Edge tarayıcısını öven bir web sayfası ile karşılaşıyor. Uyarı mesajı tahmin edilebileceği üzere sadece Edge tarayıcısında görünüyor.
Promosyon sadece Microsoft Edge ile sınırlı değil. Windows 10 bilgisayarlarda Chrome kullanılarak Bing üzerinden yapılan aramalarda da sağ kısımda benzer bir tavsiyenin göründüğü de tespit edildi.
Windows 10'un Temmuz ayındaki hızlı başlangıcına rağmen Edge beklenen ivmeyi yakalayamamış durumda. Şirket etik olup olmadığı tartışılabilecek bir teşvikle kullanıcı toplamaya çalışıyor. Ancak bu bir ilk değil. Rakip tarayıcılarda Google.com ziyaret edildiğinde görünen Google Chrome indirilmesine yönelik kutucuk da aynı amaca hizmet ediyor.
market raf sistemleri - market raf ekonomik raf sistemleri - raf sistemleri fiyat - raf sistemi - raf - raf - çelik raf - çelik raf sistemleri - metal raf - metal raf sistemleri - askılık modelleri - askılık fiyatları - metal askılık modelleri - raf sistemleri -raf sistemleri beşiktaş - askılık modelleri - stand modelleri - dosya dolapları -  dosya dolapları -  klima servisi istanbul - soğutma servisi - klima servisi istanbul - web tasarım istanbul web tasarım beyoğlu - web tasarım eyüpraf sistemleri alanya - çelik dolaplar - soyunma dolapları - dosya dolapları -  arşiv raf sistemleri çelik raf sistemleri - arşiv rafı - mini rack sistem - raf sistemleri - ikinci el klima - web tasarım - web tasarım istanbul  klima servisi istanbul - raf sistemleri beylikdüzü - web tasarım şile - raf sistemleri avcılar - raf sistemleri eyüp - şok havuzu - merkezi sistem soğutma - arşiv raf sistemleri -  kumaş rafı  - seo optimizasyon -  web tasarımı - market raf sistemleri - raf sistemleri - klasör rafı - dosya rafı - arşiv raf sistemleri - çelik raf  - klasör rafı  - arşiv rafı - lastik rafı  - kumaş rafı   market rafları  market rafı - dosya dolabı - compact dolap sistemleri - compact dolap tamiri   - kompakt dolap  raf sistemleri kıbrıs   raf sistemleri avcılar   raf sistemleri kasımpaşa  raf sistemleri istanbul

Yorum Gönder