Galatasaray - Haberleri


Cluj için pamuk eller cebe!

Galatasaray Yönetimi, Cluj karşısında alınacak olan galibiyet için sarı-kırmızılı futbolculara özel bir prim paketi hazırladı. Galatasaray kazanırsa, futbolculara geçen sezonun son haftasında verilen primin bir benzeri daha verilecek.



- SPORX - Spor Toto Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da tüm gözler Cluj ile Romanya'da oynanacak olan Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan maça çevrildi. Cluj karşısında oynanacak olan maçta mutlak galibiyet hedefleyen Galatasaray'da yönetim de elini cebine attı. Cluj karşısında alınacak olan olası bir galibiyet için özel bir prim paketi hazırlayan sarı-kırmızılı yönetim, toplam 1 milyon euroya yakın prim hazırlıyor.
Geçen sezonun son haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynanan maçın ardından oyuncu başına 35'şer bin euro prim dağıtan sarı-kırmızılı yönetim, bu kez bu rakamı 30 bin euro da tuttu. Başkan Ünal Aysal'ın talimatı doğrultusunda harekete geçen Abdürrahim Albayrak, teknik direktör Fatih Terim'in de onayını alarak Cluj maçından sonra özel bir prim uygulamasının olacağını oyunculara duyurdu.
AYSAL'DA 'SUSUN' UYARISI!
Cluj ile deplasmanda oynanacak olan maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan sarı-kırmızılı yönetim, bu maç öncesinde de adeta kenetlendi. Sarı-kırmızılı yönetim basında çıkan "Yönetimde çatlak var" haberleri hakkında herhangi bir açıklama yapmama kararı alırken; bu kararın başkan Aysal'ın özel talimatı ile alındığı bildirildi.
"Galatasaray'ın hedefi her zaman Şampiyonlar Ligi'nde olmaktır" açıklaması ile sarı-kırmızılı kulübün rotasını çizen başkan Ünal Aysal da Romanya'da oynanacak olan özel maçta sarı-kırmızılı takımı yalnız bırakmak istemiyor.
7 Kasım Çarşamba günü İsviçre'de özel bir toplantısı olan başkan Ünal Aysal'ın 6 Kasım Salı günü özel uçakla Romanya'ya geçmeyi planladığı ve maçın hemen ardında da İsviçre'ye hareket etmeyi planladığı öğrenildi.

Yorum Gönder